Datakommunikation, drift og vedligeholdelse

Kort fortalt

Deltageren kan administrere og gennemføre processer og procedurer for drift og vedligeholdelse af komplekse enterprise netværk, med Switchede, Routede, trådløse og mobile/decentrale teknologier og kan foretage overvågning af trafik og performance, samt fejlsøgning og -retning i forhold til fejl/ sikkerhedsproblemer. Deltageren kan bruge specialiserede netværks- og dokumentationsværktøjer.

Datakommunikation, drift og vedligeholdelse
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, der er eller har været beskæftiget med data-/telekommunikationssystemer, og som skal kunne arbejde med drifts- og vedligeholdelsesopgaver på enterprise netværk.

Beskrivelse: Deltageren kan administrere og gennemføre processer og procedurer for drift og vedligeholdelse af komplekse enterprise netværk, indeholdende Switchede, Routede, trådløse og mobile/decentrale teknologier og kan herunder foretage overvågning af trafik og performance, samt udføre fejlsøgning og -retning i forhold til fejl og sikkerhedsproblemer.
Deltageren kan i forbindelse med drifts- og vedligeholdelsesopgaver anvende specialiserede og relevante netværksværktøjer, udstyrets administrative værktøjer, netværksapplikationer, netværksanalysatorer og dokumentationsværktøjer.

Fagnummer: 42173 Datakommunikation, drift og vedligeholdelse Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.260,00 Uden for målgruppe: DKK 8.396,00
Kursuspris
AMU:
DKK 1.260,00
Uden for målgruppe:
DKK 8.396,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik