Programmering_undergruppe

Database, design og programmering

Kort fortalt

Deltageren kan anvende SQL-sproget til at foretage søgning, indsættelse, opdatering og sletning af data i en database, og kan i den forbindelse anvende sit opnåede kendskab til Stored Procedures og Views. Desuden kan deltageren deltager i design og opbygning af en databaseapplikation samt foretage oprettelse og redigering af formularer og rapporter.

Database, design og programmering

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44954 - Database, design og programmering

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer inden for det datatekniske område, der er eller har været beskæftiget med opgaver som indeholder databaseopbygning og vedligehold.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med databaser anvende SQL-sproget til at foretage søgning, indsættelse, opdatering og sletning af data, og kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om Stored Procedures og Views. Endvidere kan deltageren med sin viden om dataintegritet, assistere ved design og opbygning af en databaseapplikation samt foretage oprettelse og redigering af formularer og rapporter.

Fagnummer: 44954 Database, design og programmering Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75