Brødspecialist (IDV)
Kursusinformation
Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet
Som Brødspecialist bager du personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet, til dine kunder.
Brød bygger på gamle traditioner om unikke deje, naturlig fremstilling og kærlighed til godt brød. Derfor er de kvalitetsbevidste danskere vilde med gode brød. De vil både have smagsoplevelser og kende den gode historie bag det, de spiser.
Kursustype
IDV / Specialistkursus
Varighed
8 dage inkl. eksamen
Næste hold
Datoer følger snarest
Brochuren om Brødspecialist er under udarbejdelse
Tilmelding og praktisk info
Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk
Det er muligt at søge midler gennem kompetencefonde.
ZBC tilbyder fri indkvartering på Kursisthotellet, ekskl. forplejning. Forplejningen kan købes i Food Hall.
For nærmere information om forløbet er du velkommen til at kontakte Områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller mail: per@zbc.dk.