Børn og unge med angst

Kort fortalt

Uddannelsen giver dig faglig viden og pædagogiske handlemuligheder i mødet med børn og unge med angst. Du lærer at skelne udviklings-/hverdagsangst fra angst, der har en sværhedsgrad, som belaster livsmulighederne for barnet eller den unge. Du bliver præsenteret for metoder til det støttende arbejde omkring barnet.

Børn og unge med angst
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du får faglig viden og pædagogiske handlemuligheder i mødet med børn og unge med angst
  • Du lærer at skelne udviklings-/hverdagsangst fra angst, der har en sværhedsgrad, som belaster livsmulighederne for barnet eller den unge
  • Du får værktøjer og metoder til at støtte barnet / den unge
Info om fag

Målgruppe: Pædagogisk personale på tilbud til børn og unge i alderen 0 - 18 år. Uddannelsen henvender sig til dagplejere, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, klubmedarbejdere og familieplejere.

Beskrivelse:
Deltageren kan, på baggrund af faglig viden om angst, skelne mellem patologisk angst og udviklings-/hverdagsangst, som er almindeligt forekommende hos børn og unge.
Deltageren kan handle på symptomer og kan arbejde understøttende med metoder og indsatser i et tværfagligt, inkluderende miljø om barnet eller den unge med angst. Herunder kan deltageren arbejde tæt sammen med familien, dagtilbud, skole og fritidsområdet i barnets sociale fællesskaber for at hindre isolation og udsathed.
Deltageren kan inddrage barnet eller den unge i indsatsen; herunder også i forhold til at sætte mål, der er meningsgivende og realistiske for barnet eller den unge.
Deltageren kender egen rolle og funktion i arbejdet med børn og unge med angst og kan vurdere både muligheder og begrænsninger i hverdagslivet i henhold til angstens karakter.

Fagnummer: 48765 Børn og unge med angst Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 1.392,80
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.392,80
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik