Landmand_undergruppe

Betjening og vedligeholdelse af høstmaskiner

Kort fortalt

I uddannelsen arbejder deltagerne med praktiske og teoretiske færdigheder omkring betjening, rutinemæssig vedligeholdelse og små reparationer af høstmaskiner.

Betjening og vedligeholdelse af høstmaskiner

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20928 - Betjening og vedligeholdelse af høstmaskiner

Målgruppe: Målgruppen for kurserne er traktor- og jordbrugsmaskinførere beskæftiget på landbrugsbedrifter og maskinstationer.

Beskrivelse: Deltageren kan, med henblik på optimal udnyttelse af høstmaskiner, klargøre, indstille og betjene udvalgte høstmaskine, herunder montere relevant udstyr.
Deltageren kan, med udgangspunkt i høstmaskinens instruktionsbog, foretage daglig og periodisk vedligeholdelse, herunder foretage udskiftning af sliddele.
Deltageren kan foretage simpel fejlfinding og udføre ukomplicerede reparationer på maskinen, herunder vurdere, hvornår reparationsopgaver bør overlades til professionelle reparatører og rentabiliteten ved en renovering.
Deltageren kan overholde de sikkerhedsregler, sikkerhedsforhold og færdselsregler, som er forbundet med kørsel, anvendelse og vedligeholdelse af høstmaskiner.

Fagnummer: 20928 Betjening og vedligeholdelse af høstmaskiner Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.340,00 Uden for målgruppe: DKK 9.563,50