Handel_undergruppe

Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende forskellige bæredygtige argumenter i en kundesalgssituation og du kan anvende viden om den totale miljøpåvirkning i produktets levetid (TCO) til at opstille mål/fokusområder inden for bæredygtigt salg.

Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21989 - Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med detailsalg samt E-com salg og B2B salg. Det anbefales, at deltageren har gennemført kurset "Introduktion til Bæredygtig omstilling" eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige bæredygtige argumenter i en kundesalgssituation, herunder inddrage virksomhedens strategi indenfor bæredygtighed.
Deltageren kan ligeledes anvende viden om den totale miljøpåvirkning i produktets levetid (TCO) til at opstille mål/fokusområder inden for bæredygtigt salg.
Deltageren kan kommunikere elementer af virksomhedens bæredygtige fokus ud mod kunderne.

Fagnummer: 21989 Bæredygtigt salg i detail- og handelserhvervet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90