Event___Projektledelse_undergruppe

Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events

Kort fortalt

Efter kurset kan du vurdere hensyn til bæredygtighed, økonomi og mærkningsordninger ved sammensætning af program og valg af leverandør og samarbejdspartnere ved events samt kommunikere om og lede arbejdet med bæredygtighed ved events.

Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49891 - Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med planlægning af små og store arrangementer og oplevelser for eksterne eller egne kunder. Måske arbejder du som koordinator/sekretær i private eller offentlige virksomheder, eller du arbejder måske med reklame, kommunikation, oplevelser, events, markedsføring - eller du arbejder på en anden måde kreativt med koncepter og events.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til og kan vurdere hensyn til økonomiske og miljømæssige konsekvenser i forbindelse med planlægning og gennemførelse af events.

Deltageren kan evaluere og vælge leverandører og samarbejdspartnere ved sammensætning af eventprogram og deltageroplevelse ud fra mærkningsordninger og certificeringer inden for bæredygtighed.

Deltageren kan udforme information og kommunikation omkring eventens bæredygtighed, samt strukturere arbejdet med bæredygtighed internt i eventorganisationen.

Fagnummer: 49891 Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90