Handel_undergruppe

Bæredygtige mærkningsordninger i detailhandel

Kort fortalt

Efter kurset kan du redegøre for bæredygtige mærkningsordninger inden for udvalgte varekategorier i detailhandelsbranchen. Du kan anvende denne viden i dit daglige salgsarbejde, og du kan løbende udbygge din viden indenfor området.

Bæredygtige mærkningsordninger i detailhandel

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48778 - Bæredygtige mærkningsordninger i detailhandel

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere og "kædespecialister" i større eller mindre detailhandelsvirksomheder.

Beskrivelse: Deltageren kan redegøre for bæredygtige mærkningsordninger inden for udvalgte varekategorier i detailhandelsbranchen.

Deltageren kan anvende viden om bæredygtige mærkningsordninger inden for udvalgte varekategorier, viden om produktions- og leveringsforhold samt viden om varernes oprindelse, sammensætning og genanvendelse i planlægningen og udførelsen af daglige salgs- og driftsopgaver i butikken.

Deltageren kan finde og opdatere viden om bæredygtige mærkningsordninger via relevante producenters og myndigheders hjemmesider.

Fagnummer: 48778 Bæredygtige mærkningsordninger i detailhandel Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 134,00 Uden for målgruppe: DKK 754,45