Specialistkurser_undergruppe

Avanceret Ganache (IDV)

Avanceret Ganache (IDV)

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Chokoladekursus med Alexandre Bourdeaux

Lær at balancere en ganache opskrift. Her har du en unik mulighed for at få tips og tricks fra en mester!

Vi arbejder bl.a. med:

  • Teoretisk gennemgang af sukker og de forskellige ingredienser i en ganache
  • Sammenligningstest
  • Forbedring af tekstur, holdbarhed og smag


Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

3 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Avanceret Ganache (DK) - Avanced Ganache (UK)

Avanceret_Ganache

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før opstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Deltagerbetalingen er 6.000,- kr. ekskl. moms, og dækker kursus, forplejning og overnatning.

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. 

Vær opmærksom på, at undervisningen foregår på engelsk, og du skal medbringe din egen pc.

For yderligere oplysninger om denne uddannelse er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk