Avanceret Ganache - Næste hold: Efteråret 2020

Avanceret Ganache - Næste hold: Efteråret 2020
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Chokoladekursus med Alexandre Bourdeaux

Lær at balancere en ganache opskrift. Her har du en unik mulighed for at få tips og tricks fra en mester!

Vi arbejder bl.a. med:

  • Teoretisk gennemgang af sukker og de forskellige ingredienser i en ganache
  • Sammenligningstest
  • Forbedring af tekstur, holdbarhed og smag


Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

3 dage

Næste hold

Efteråret 2020 - datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Avanceret Ganache (DK) - Avanced Ganache (UK)

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske til Områdeleder Poul Erik Rasmussen på mobil 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk

Deltagerbetalingen er 6.000,- kr. ekskl. moms, og dækker kursus, forplejning og overnatning. Betalingsfristen er 18. februar 2019.

Vær opmærksom på, at undervisningen foregår på engelsk, og du skal medbringe din egen pc.

Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
Pris 1:
DKK 7.500,00