Avanceret Ganache - Næste hold: 2022

Avanceret Ganache - Næste hold: 2022
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Chokoladekursus med Alexandre Bourdeaux

Lær at balancere en ganache opskrift. Her har du en unik mulighed for at få tips og tricks fra en mester!

Vi arbejder bl.a. med:

  • Teoretisk gennemgang af sukker og de forskellige ingredienser i en ganache
  • Sammenligningstest
  • Forbedring af tekstur, holdbarhed og smag


Kursustype

IDV / Specialistkursus

Varighed

3 dage

Næste hold

Datoer følger snarest

Læs mere om kurset i brochuren Avanceret Ganache (DK) - Avanced Ganache (UK)

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingsfristen er 14 dage før kursusstart, og skal ske til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: sbjo@zbc.dk

Deltagerbetalingen er 6.000,- kr. ekskl. moms, og dækker kursus, forplejning og overnatning.

Tilmeldingen er bindende, og det indbetalte beløb refunderes ikke. 

Vær opmærksom på, at undervisningen foregår på engelsk, og du skal medbringe din egen pc.

For yderligere oplysninger om dette kursus er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Erik Rasmussen på tlf. 2628 0375 eller e-mail: per@zbc.dk

Kursuspris
Pris 1:
DKK 7.500,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik