Proces_undergruppe

Automatiske maskiner - teknisk dokumentation

Kort fortalt

Deltageren kan udarbejde en teknisk dokumentation for styring af et automatisk anlæg ved hjælp af elektrisk CAD-software. Deltageren kan anvende de relevante standarder og forskrifter ved udarbejdelse af den tekniske dokumentation.

Automatiske maskiner - teknisk dokumentation

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49873 - Automatiske maskiner - teknisk dokumentation

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede, eller andre med tilsvarende kvalifikationer, der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts-/vedligeholdelsesafdeling, og som skal arbejde med teknisk dokumentation på automatiske maskiner. Det anbefales man inden kurset har viden om Relæstyring og PLC styringer. Denne viden kan opnås igennem uddannelserne PLC programmering 1-2, Kombinatorisk samt Automatiske anlæg 2-2, El-pneumatik og fejlfinding.

Beskrivelse: Deltageren kan udarbejde en teknisk dokumentation for styring af et automatisk anlæg ved hjælp af elektrisk CAD-software. Deltageren kan anvende de relevante standarder og forskrifter ved udarbejdelse af den tekniske dokumentation.

Det betyder at deltageren kan:

Anvende de grundlæggende tegnefunktioner i det anvendte software.
Oprette nyt projekt.
Anvende elektriske og pneumatiske standardsymboler iht. gældende standard.
Bruge databasefunktioner for valg af komponenter.
Udskrive dokumentation i form af el-tegninger og lister.
Kan navngive komponenter iht. gældende standard.

Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:

DS/IEC Standarder for dokumentation
Gældende lovkrav til dokumentation på automatiske maskiner og anlæg

Fagnummer: 49873 Automatiske maskiner - teknisk dokumentation Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.595,70