Proces_undergruppe

Automatiske anlæg, visionteknik konfig & analyse

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltageren montere, idriftsætte og konfigurere et visionsystem, med tilhørende PLC interface, der anvendes for kontrol af emner på et industrielt produktionsanlæg. Deltageren kan kombinere kamera og lyssætning til konkrete visionopgaver. Deltageren opnår viden omkring genkendelse af emner, positioner, overflader, stregkoder og mønstre.

Automatiske anlæg, visionteknik konfig & analyse

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46566 - Automatiske anlæg, visionteknik konfig & analyse

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til reparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/ vedligeholdelses-afdeling, og som skal kunne montere og konfigurere visionsystemer samt anvende visionteknik til analyse af emner.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren montere, idriftsætte og konfigurere et visionsystem, med tilhørende PLC interface, der anvendes for kontrol af emner på et industrielt produktionsanlæg. Deltageren kan kombinere kamera og lyssætning til konkrete visionopgaver. Deltageren opnår viden omkring genkendelse af emner, positioner, overflader, stregkoder og mønstre.

Fagnummer: 46566 Automatiske anlæg, visionteknik konfig & analyse Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.813,80