Proces_undergruppe

Automatiske anlæg, AC servosystem

Kort fortalt

Du kan montere, afprøve og idriftsætte AC servosystemer, der indgår i industrielle maskiner og anlæg, parametrere AC servosystemer med forskellige applikationer. Montere, afprøve og idriftsætte målesystemer, herunder foretager kontrolmåling. Fejlfinder/fejlretter på AC servosystemer ved anvendelse af relevant måleudstyr og den indbyggede diagnose.

Automatiske anlæg, AC servosystem

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49738 - Automatiske anlæg, AC servosystem

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede, eller andre med tilsvarende kvalifikationer, der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne montere, afprøve og idriftsætte AC servosystemer. Det anbefales man inden kurset har viden om fejlfinding på automatiske anlæg. Denne viden kan opnås igennem uddannelsen Automatiske anlæg 2-2, El-pneumatik og fejlfinding.

Beskrivelse: Deltageren kan montere, afprøve og idriftsætte AC servosystemer med drev, motor og encoder, der indgår i industrielle maskiner og anlæg.

Det betyder at deltageren:

Monterer AC servosystem, herunder anvende datablade og manualer for det pågældende system.
Parametrerer AC servosystem med forskellige applikationer som hastighed- og positioneringssytem.
Foretager justering/optimering af forskellige parametre samt anvende scopesoftware til måling, dataopsamling og diagnosticering.
Monterer, afprøver og idriftsætter målesystemer, herunder foretage kontrolmålinger med oscilloskop og multimeter desuden viden om digital og analog signaloverførsel til drev.
Fejlfinder/fejlretter på AC servosystemer ved anvendelse af relevant måleudstyr og den indbyggede diagnose.

Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:

Sikkerhed ved anvendelse af servosystemer.

Fagnummer: 49738 Automatiske anlæg, AC servosystem Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50