Industri_og_h__ndv__rk_hero_1800x375

Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente

Kort fortalt

Deltageren får en teknologisk opdatering i den praktiske anvendelse af de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg. Deltageren opnår kendskab til typiske fejl, herunder hvilke indsatsområder, der er i forbindelse med at minimere disse og kan fejlfinde og fejlrette på de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg.

Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til medarbejdere som arbejder med produktion.

Beskrivelse: Deltageren får en teknologisk opdatering i den praktiske anvendelse af de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg. Deltageren opnår endvidere kendskab til typiske fejl under produktion / drift, samt hvilke indsatsområder der er i forbindelse med at minimere disse fejl, og kan anvende typiske kvalitets standarder i forbindelse med produktion.
Deltageren kan ud fra systemkendskab fejlfinde og fejlrette på de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg, under hensyntagen til sikkerheden ved arbejde på automatiserede anlæg.

Fagnummer: 40893 Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.362,10