Proces_undergruppe

Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente

Kort fortalt

Deltageren får en teknologisk opdatering i den praktiske anvendelse af de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg. Deltageren opnår kendskab til typiske fejl, herunder hvilke indsatsområder, der er i forbindelse med at minimere disse og kan fejlfinde og fejlrette på de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg.

Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40893 - Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til medarbejdere som arbejder med produktion.

Beskrivelse: Deltageren får en teknologisk opdatering i den praktiske anvendelse af de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg. Deltageren opnår endvidere kendskab til typiske fejl under produktion / drift, samt hvilke indsatsområder der er i forbindelse med at minimere disse fejl, og kan anvende typiske kvalitets standarder i forbindelse med produktion.
Deltageren kan ud fra systemkendskab fejlfinde og fejlrette på de komponenter, der anvendes i automatiske anlæg, under hensyntagen til sikkerheden ved arbejde på automatiserede anlæg.

Fagnummer: 40893 Automatisk anlæg teknologisk opdatering komponente Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.595,70