Programmering_undergruppe

App programmering: Udvikling af responsive apps

Kort fortalt

Deltageren kan opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog, til udvikling af responsive apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android, og kan herunder anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter, gemme data lokalt på enheden, og anvende forskellige navigationsmetoder og menuer.

App programmering: Udvikling af responsive apps

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49503 - App programmering: Udvikling af responsive apps

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af apps på højere niveau.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med at programmere i et objektorienteret højniveau programmeringssprog, og har erfaring med udvikling af simple apps.

Beskrivelse: Deltageren kan:

Opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog til udvikling af apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android.
Anvende indbyggede sensorer i enheden, som for eksempel gyroskop og accelerometer.
Udvikle appløsninger med responsive designs, der anvender indbyggede sensorer og touch-faciliteter, til at tilpasse skærmstørrelse og orientering.
Udvikle appløsninger, der kan gemme data lokalt på enheden.
Anvende et grafisk udviklingsmiljø, til at designe avancerede brugerflader.
Anvende forskellige navigationsmetoder og menuer, til at skifte mellem forskellige brugerflader.
Udvikle appløsninger, hvor der tages højde for sikkerhedsproblemer.

Deltageren kan i forbindelse med 'App programmering: Udvikling af responsive apps', anvende sin opnåede viden til at udvikle avancerede responsive apps, til mobile platforme, og anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter.

Fagnummer: 49503 App programmering: Udvikling af responsive apps Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50