Programmering_21624_RI_undergruppe_2023-2028

App programmering: Netværksintegrerede løsninger

Kort fortalt

Deltageren kan opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog, til udvikling af avancerede persistente apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android, og kan herunder anvende eksterne datakilder og fjernfunktioner, udvikle avancerede appløsninger, der anvender threads, med det formål at udføre parallelle opgaver.

App programmering: Netværksintegrerede løsninger

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49504 - App programmering: Netværksintegrerede løsninger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af apps på avanceret niveau.Det anbefales, at deltageren inden kursus start har erfaring med at programmere i et objektorienteret højniveau programmeringssprog, og har erfaring med udvikling af apps på et højere niveau.

Beskrivelse: Deltageren kan:

Anvende et professionelt udviklingsmiljø, som fx en dedikeret- eller en crossplatform med et tilhørende programmeringssprog, til udvikling af avancerede apps til givne platforme, som for eksempel iOS eller Android.
Udvikle appløsninger, der kan styre eksterne data og fjernfunktioner.
Udvikle avancerede persistente appløsninger, som kan lagre indstillinger lokalt eller eksternt.
Udvikle avancerede appløsninger, der anvender applikationsdata fra eksterne kilder herunder databaser og WEB API løsninger.
Udvikle avancerede appløsninger, der anvender threads med det formål at udføre parallelle opgaver.
Redegøre for mulige sikkerhedsproblemer, når en app skal kommunikere med eksterne datakilder, og tage højde for disse i forbindelse med udvikling af en appløsning, ved f.eks. at kryptere data i transit.

Deltageren kan i forbindelse med ”App programmering: Netværksintegrerede løsninger” anvende sin opnåede viden til at udvikle avancerede persistente apps til en given mobile platform, og anvende lokale og eksterne datakilder.

Fagnummer: 49504 App programmering: Netværksintegrerede løsninger Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50