SOSU_og_P__D_hero

Afslutningsprojekt AU

Afslutningsprojekt AU

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Afslutningsprojekt

Når du har afsluttet de to obligatoriske moduler og tre valgfrie moduler med eksamen, er du kommet til afslutningsprojektet.

Her skrives et større projekt, hvor du identificerer, reflekterer og analyserer en praksisorienteret problemstilling. Dit projekt skal vise, at du kan indkredse en relevant problemstilling og undersøge den analytisk både empirisk og teoretisk - samt være handlingsorienteret i konklusioner og perspektivet for projektet.

 

Vigtige datoer 2. halvår 2022

Der er ikke mødedatoer i forbindelse med afslutningsprojektet ud over første gang, som er fastsat til den 5. september. Du vil få løbende vejledning i processen, nærmere oplysninger følger i dit indkaldelsesbrev. 

Dit afslutningsprojekt skal afleveres den 2. december, og eksamen er planlagt til den 21. december 2022.

Vi udbyder seks forskellige moduler med opstart i august og september 2022

Dette er en praksisnær uddannelse for dig, der arbejder med mennesker - et område, der oplever konstant forandring og udvikling, hvilket stiller krav til personalets omstillingsparathed og kompetencer.

Du kan læse mere om uddannelsens opbygning og de enkelte modulers faglige indhold i boksen til højre. 

Omdrejningspunktet i uddannelsen er at udvikle nye kompetencer allerede fra det første modul, og med AU i Sundhedspraksis på CV’et, bliver du klædt på til bedre at kunne forstå og håndtere den omskiftelige hverdag.

Uddannelsen styrker dine faglige og analytiske evner, hvilket bl.a. får dig til at se nye perspektiver og muligheder i de mangeartede opgaver, der er en del af hverdagen.

  • Du får nye kommunikationsredskaber og teorier om samarbejde og konfliktløsning, som hjælper dig til at skabe fornyelse i dit daglige arbejde med både borgere, pårørende, kolleger og ledere
  • Du får metoder til faglig refleksion over din daglige praksis, og kan styrket indgå i forskellige typer af udviklingsarbejde. Herudover får du større kendskab og indblik i din arbejdspladskultur, og dermed også en større indsigt i fagligheden og egen identitet
  • Du lærer at forholde dig kritisk reflekterende til eget praksisfelt, og nuanceret til sundhedsvæsenets problematikker og forandringer

Tilmelding og praktisk info

Du tilmelder dig via tilmeldingsknappen "Tilmeld hold", udfylder blanketten og trykker "send". Vi opretter et hold, når der er minimum 12 studerende, som er optaget på modulet. 

Har du brug for nærmere oplysninger om modulernes indhold og kommende studiestart, kan du kontakte Susanne Møller på e-mail: susm@zbc.dk / tlf. 5116 5955.

Adgangskrav

Du er social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent eller har en anden funktion inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område.

Bemærk! Du har mulighed for at søge tilskud til deltagergebyret via Kompetencefonden - tal med din arbejdsplads om mulighederne.

Mød en af vores kursister, der udtaler: Uddannelsen giver arbejdsglæde

Louise Husby er blevet endnu gladere for sit job som SOSU-assistent efter hun er begyndt på AU i sundhedspraksis. Uddannelsen har nemlig været med til at åbne hendes øjne for helt nye aspekter af hendes fag, og de nye kompetencer og den faglige indsigt giver hende ekstra energi i jobbet.