Adm_underside

Adfærdsændrende kommunikation ift. bæredygtighed

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende teori inden for adfærdsdesign til at formidle klart og overbevisende i forhold til at fremme en mere bæredygtig adfærd samt analysere og vurdere relevante problemstillinger og finde løsninger ved hjælp af virkemidler inden for adfærdsdesign fx nudging.

Adfærdsændrende kommunikation ift. bæredygtighed

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21962 - Adfærdsændrende kommunikation ift. bæredygtighed

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte merkantile medarbejdere i offentlige og private virksomheder, der arbejder med formidling i forhold til at fremme en mere bæredygtig adfærd.

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om sammenhængen mellem bæredygtighed og adfærdsdesign, og kan relatere det til egen organisation/institution eller virksomhed.
Deltageren kan anvende teori inden for adfærdsdesign, til at formidle klart og overbevisende i forhold til at fremme en mere bæredygtig adfærd.
Deltageren kan analysere og vurdere relevante problemstillinger og finde løsninger ved hjælp af virkemidler inden for adfærdsdesign fx nudging.

Fagnummer: 21962 Adfærdsændrende kommunikation ift. bæredygtighed Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90