Kursus_4billeder_2023

Konsulentindstilling til ZBC Efteruddannelsespris

Vi møder hver dag mange spændende og engagerede medarbejdere og virksomheder, der er med til at gøre en forskel for lige præcis deres felt - og som opsøgende medarbejdere kommer I særlig tæt på. 

Vi synes, det er tid at stoppe op og anerkende og fejre alt det gode, der bliver søsat i hverdagen, og derfor har vi indført ZBC Efteruddannelsespris. Prisen er målrettet de mange fantastiske tiltag, hvor vi har bidraget med understøttende opkvalificering inden for kurser og efteruddannelse i perioden 2. september 2023 - 30. august 2024.

Vi ønsker at kåre henholdsvis den bedste private virksomhed og bedste offentlige institution, og vi håber, at du har en eller flere virksomheder, der skal indstilles til prisen. 
 
Vi vil derfor bede dig udfylde nedenstående blanket med de formelle oplysninger og hvorfor netop dine samarbejdspartnere skal i betragtning. Alle indstillinger kommer med i puljen og inviteres til det store awardshow i oktober måned, hvor vi også uddeler årets læreplads og årets innovative læreplads.

Der er åbent for indstillinger frem til den 30. august 2024. Når vi kommer tættere på Award festen, sender vi nærmere oplysninger til dig og kontaktpersonen, du har oplyst.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.