Fleksible Fødevarer

Fleksible Fødevarer er et koncept, hvor vi sætter fokus på efteruddannelse inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

Her kan du få det kompetenceløft, du har brug for uanset om det er inden for bager/konditor, kok/tjener, ernæring/slagter eller hotel/konferenceområdet.

Du oplever her kort tilmeldingsfrist, og vi gennemfører kurset uanset, hvor mange deltagere, der er tilmeldt – så du er garanteret, at kurset bliver afholdt. Modtager vi flere tilmeldinger, end der kan være i vores faciliteter, opretter vi hurtigst muligt et tilsvarende kursus, som du kan tilmelde dig.

Kurserne foregår primært på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde, men der vil også være aktiviteter i Ringsted og Slagelse. 

Se aktuelle kurser
Almen fødevarehygiejne
Garantikursus
6 Ugers
Positivliste Sjælland
Se 25 hold
Næste startdato: 07-02-2022
Varighed: 3 dage
Brød med surdej
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 16-03-2022
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed på hotel & restaurant
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 31-01-2022
Varighed: 2 dage
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Garantikursus
Se 3 hold
Næste startdato: 31-01-2022
Varighed: 2 dage
Chokoladefremstilling til professionel brug
Garantikursus
6 Ugers
Se 4 hold
Næste startdato: 07-02-2022
Varighed: 2 dage
Det klimavenlige køkken
Garantikursus
Se 1 hold
Næste startdato: 04-05-2022
Varighed: 2 dage
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 18-02-2022
Varighed: 1 dag
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 04-04-2022
Varighed: 2 dage
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Se 3 hold
Næste startdato: 25-04-2022
Varighed: 2 dage
Madfremstilling uden fødevareallergi
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 02-02-2022
Varighed: 1 dag
Menusammensætning
Garantikursus
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 27-01-2022
Varighed: 2 dage
Omlægning til økologisk madproduktion
Garantikursus
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 20-01-2022
Varighed: 2 dage
Planlægning af menu
Garantikursus
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 31-01-2022
Varighed: 2 dage
Produktion af convenience food
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Næste startdato: 24-01-2022
Varighed: 3 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
Garantikursus
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 14-02-2022
Varighed: 2 dage
Råvarernes madlavningstekniske egenskaber
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 14-02-2022
Varighed: 3 dage
Salg og service i gæstebetjening
Garantikursus
6 Ugers
Se 5 hold
Næste startdato: 17-02-2022
Varighed: 1 dag
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
Garantikursus
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 21-03-2022
Varighed: 2 dage
Servering og service i restauranten
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 09-02-2022
Varighed: 3 dage
Service og værtskab på hotel og restaurant
Se 1 hold
Næste startdato: 01-03-2022
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 03-02-2022
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
Garantikursus
6 Ugers
Se 6 hold
Næste startdato: 03-02-2022
Varighed: 2 dage
Valg af vine til menu og gæster
Garantikursus
Se 4 hold
Næste startdato: 07-03-2022
Varighed: 2 dage
7 kurser er skjult - tryk her for at vise dem