f__devarer_hovedgruppe

Fleksible Fødevarekurser

Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.

BEMÆRK! Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde. 

  Er du mere til garantikurser med fastlagte datoer, kan du se vores udbud her.

  Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

  Du finder alle vores fødevarekurser her 

Se aktuelle kurser

Chokoladefremstilling til professionel brug
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Danske egnsretter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 29-04-2024
Varighed: 2 dage
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og restaurant
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Fremstilling af desserter og festkager
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Marcipan og kransekage
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Moderne flødekager
Se 2 hold
Næste startdato: 22-04-2024
Moderne frugttærter
Se 2 hold
Næste startdato: 21-05-2024
Salg og service i gæstebetjening
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Sæson- og temaprodukter i bagerier
Også for ledige (6 ugers)
Se 3 hold
Næste startdato: 16-11-2023
11 kurser er skjult - tryk her for at vise dem