CompTIA CertMaster Learn Kurser

CertMaster Learn er en online platform designet til selvstudie, målrettet en CompTIA certificering, for både elever og fagfolk.

Når du køber denne løsning, får du adgang til forløbet og tilhørende materialer i 365 dage, og du har således mulighed for at lære pensum, når du har tid og i det tempo, der passer dig.

Kurserne er selvstudie med tilknyttede professionelle undervisere, som undervejs i forløbet vil kunne guide og vejlede dig på aftalte tidspunkter i skolens åbningstid. Dette er en ekstraordinær mulighed, fordi vi både er uddannelsesinstitution og Academic Partner med CompTIA. Herudover har du også mulighed for at kommunikere med de øvrige deltagere på dit kursus.

Du finder udbuddet af forløb længere nede på denne side.

Bemærk!

  • Forløbene er Vender neutrale, og dermed relevante uanset om du kører HP eller Cisco netværk, Lenovo eller Dell Servere
  • For at få det optimale udbytte er det afgørende, at du har en basal konceptforståelse for det emne du vælger. Hvert kursus har en beskrivelse af forudsætninger, som du bør have, inden du går igang
  • Kursusmaterialet er på engelsk, på et forholdsvis højt fagligt niveau
Se aktuelle kurser
Kontakt os
Keld Jensenius
Virksomhedskonsulent
Keld hjælper både store og små firmaer inden for industriområdet med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og skræddersyede kurser, faglige som tværgående.
Keld kan også rådgive omkring erhvervsuddannelserne på industriområdet.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.