SOSU_og_P__D_hero

X Plejefamilie

På denne side finder du kurser målrettet plejefamilier, herunder plejefamilieuddannelsen (også kaldet PUP), der består af social- og specialpædagogiske og socialpsykiatriske AMU-uddannelser.

PUP-modulerne udbydes som deltidsuddannelse på 2 år med mulighed for supplerende specialiseringsmoduler. Hvert modul har en varighed på 12-20 dage med afholdelse inden for 6 måneder. Undervisningen begynder kl. 9.00 og slutter som udgangspunkt kl. 14.00.

Opbygningen er delt i tre grundmoduler: 
  • Grundmodul 1 - Plejebarnet
  • Grundmodul 2 - Plejefamiliens relationer & samarbejde
  • Grundmodul 3 - Hjernen & kroppen

-og specialiseringsmodulerne:

  • Specialmodul 1 - Teenageren i plejefamilien
  • Specialmodul 3 - Kommunikation & supervision
  • Speciallmodul 4 - Ressourcer og kognitiv behandling

Find yderligere oplysninger i vores brochure her

PUP-uddannelsen er udviklet i samarbejde med Professionshøjskolerne VIA  og UC Syd.

BEMÆRK!

PUP-uddannelsen er gratis for familieplejere, som er ufaglærte eller har en erhvervsuddannelse. I forbindelse med reformen Børnene Først er der afsat midler til familieplejere med en videregående uddannelse, så de også tilbydes gratis PUP-uddannelse. Læs mere om midlerne HER.

Du kan løbende holde dig opdateret på vores planlagte hold her på siden, samt via vores facebookgruppe, hvor du finder seneste nyt.

Du er meget velkommen til at dele disse oplysninger i dit netværk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Hastrup, lou@zbc.dk, 4172 1218.