Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant

Kort fortalt

På kurset får du den nødvendige viden, de rette redskaber og de praktiske færdigheder til at udarbejde og formidle vagtplan til kolleger i virksomheden. Du vil på kurset få tilstrækkelig indsigt i uddannelsesplaner og praktiknål for elever, så du kan medvirke ved vagtplanlægningen af elevens daglige opgaver.

Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset er henvendt til medarbejdere inden for hoteller og restauranter, der har til opgave at medvirke ved planlægning og udarbejdelse vagtplaner

Beskrivelse: Du kan i det daglige arbejde på hotel og restaurant:
- Lave vagtplaner med udgangspunkt i branchevejledninger, gældende regler og overenskomster, herunder særlige regler og forhold for elever.
- Medvirke ved planlægningen af elevernes daglige arbejde ud fra elevens uddannelsesplan og praktikmål.
- Formidle informationer vedrørende det daglige arbejde til medarbejderne samt sikre den nødvendige vidensdeling internt.

Fagnummer: 48588 Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 811,40
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 811,40
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik