Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 2

Kort fortalt

Kurset giver dig redskaber og kompetencer til at varetage kollegers adfærd i krisesituationer og koordinere sikkerheden på arbejdspladsen inden for hotel og restaurant - samt til at kunne kommunikere med kolleger i vanskelige situationer Du vil efter kurset kunne varetage håndteringen af gæsteevalueringer og udarbejde IT-politikker for medarbejderne. Kurset er fortsættelse af 48589 Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant, trin 1.

Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48590 - Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 2

Målgruppe: Kurset er henvendt til erfarne medarbejdere inden for hotel- og restaurationsbranchen, som har arbejdsopgaver i relation til trivsel og sikkerhed for personale og gæster. Kurset er på trin 2 og forudsætter, at deltageren har kompetencer, der modsvarer kurset 48589 Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant, trin 1.

Beskrivelse: - Du kan udarbejde planer og instrukser i tilfælde af krise- og katastrofesituationer, så kolleger kan agere professionelt i forhold til sikkerheden for gæster, personale og virksomhed.
- Du kan instruere kolleger i, hvordan de aktivt medvirker til at øge sikkerhedsniveauet og forebygger krisesituationer.
- Du kan kommunikere med kolleger i vanskelige situationer
- Du kan udforme gæsteevalueringer og instruere kolleger i anerkendende modtagelse og besvarelse af evalueringer.
- Du kan opsætte regler og retningslinjer for kollegers kommunikation på virksomhedens sociale medier.

Fagnummer: 48590 Trivsel og sikkerhed på hotel og restaurant - 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50