Elektronik-svagstrom_21624_undergruppe_2023-2028

Teknologisk ajourføring audio/video-systemer

Kort fortalt

Deltageren kan ud fra systemkendskab, analyse og målinger på Audio/Video-produkter selvstændigt vurdere, om der er system- eller apparatfejl samt foretage fejlretning. Deltageren kan opsætte, justere, integrere og funktionsteste Audio/Video-produkter samt instruere brugere i relation til de aktuelle A/V-produkter og teknologier.

Teknologisk ajourføring audio/video-systemer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47833 - Teknologisk ajourføring audio/video-systemer

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet f.eks. radio-tv-fagteknikere, elektronikfagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med teknisk service på branchens audio/video-produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan ud fra systemkendskab, analyse og målinger på Audio/Video-produkter selvstændigt vurdere om der er system- eller apparatfejl samt foretage fejlretning. Deltageren kan opsætte, justere, integrere og funktionsteste Audio/Video-produkter samt instruere brugere i relation til de aktuelle A/V-produkter og teknologier.

Uddannelsen er gennemført på følgende Audio/Video-produkt/teknologi.

Produkt/teknologi der er anvendt som tema for kurset:_____________________________
Der angives et produkt/teknologi pr. gennemført uddannelse.

Fagnummer: 47833 Teknologisk ajourføring audio/video-systemer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 2.070,60