Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Skab unikke gæsteoplevelser sammen med gæsten

Kort fortalt

Deltageren kan forstå og benytte oplevelsesøkonomiens grundlæggende principper til at skabe mindeværdige serviceoplevelser sammen med gæsten. Deltageren kan afstemme gæstens forventninger og anvende dialogbaseret interaktion i mødet med gæsten. Deltageren kan anvende viden om virksomhedens koncept og produkter og de fem sanser i sensorik til at skabe merværdi og oplevelser sammen med gæsten.

Skab unikke gæsteoplevelser sammen med gæsten

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49022 - Skab unikke gæsteoplevelser sammen med gæsten

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med gæstebetjening på hoteller og restauranter.

Beskrivelse: Du kan:
- Kan afstemme gæstens forventninger og optræde dialogbaseret i din interaktion med gæsten.
- I mødet med gæsten anvende viden om virksomhedens koncept og produkter til at skabe merværdi for gæsten.
- Afsæt i virksomhedens koncept og produkter, benytte de fem klassiske sanser (syns-, høre-, smags-, lugte- og følesansen) i skabelsen af gæsteoplevelser sammen med gæsten.
- Skabe personlige oplevelser sammen med gæsten, så gæsten får lyst til at komme igen og anbefale virksomheden til andre.

Fagnummer: 49022 Skab unikke gæsteoplevelser sammen med gæsten Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.202,25