Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Servering ved selskaber og konferencer

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at dække op til selskaber og konferencer, hvor du foretager fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.

Servering ved selskaber og konferencer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20936 - Servering ved selskaber og konferencer

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med servering ved selskaber og konferencer.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive, hvordan lokaler kan indrettes hensigtsmæssigt til selskaber og konferencer.
At forklare faglige arbejdsmetoder til servering på en ergonomisk hensigtsmæssig måde.
At forklare de faglige regler for borddækning til selskaber og konferencer.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At dække op til selskaber og konferencer.
At foretage fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.

Fagnummer: 20936 Servering ved selskaber og konferencer Varighed 3 dage