__ldrepleje_undergruppe

Sang & musik i relationen med mennesker med demens

Kort fortalt

Du opnår viden om og får eksempler på, hvordan sang og musik kan bruges i relationen med mennesker med demens. Efter uddannelsen kan du bruge sang og musik mere fagligt bevidst i dit arbejde. Du kan bruge borgerens musikidentitet som baggrund for de valg af sang og musik du træffer i kommunikation, i pleje og i aktiviteter.

Sang & musik i relationen med mennesker med demens

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48089 - Sang & musik i relationen med mennesker med demens

Målgruppe: Social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagogiske assistenter, pædagogmedhjælpere, handicaphjælpere og aktivitetsmedarbejdere. Der forventes ingen musikalske forudsætninger, men det anbefales, at deltageren har erfaring fra demensområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt tage initiativ til musisk aktivitet i relationsarbejdet med mennesker med demens. I dette arbejde kan deltageren:

tage afsæt i øjeblikssituationen og i borgerens identitet og livshistorie
anvende sang og musik som metode i kommunikation, i pleje og i aktiviteter med mennesker med demens

Fagnummer: 48089 Sang & musik i relationen med mennesker med demens Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 0,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50