Præsentation af retter og menuer

Kort fortalt

Du kan præsentere retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Præsentation af retter og menuer
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan præsentere de anrettede retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Fagnummer: 48813 Præsentation af retter og menuer Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 838,05
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik