Proces_undergruppe

PLC anlæg idriftsæt/fejlf og identifikationssystem

Kort fortalt

Deltageren kan afprøve og idriftsætte et PLC styret anlæg, samt foretage ændringer og tilpasninger i programmet. Deltagen kan afprøve og idriftsætte vision- og identifikationssystemer, samt justere kamera/føler for korrekt aftastning af emne. Deltageren kan anvende et operatørpanel i forbindelse med fejlfinding og reparation. Deltageren kan redegøre for anvendelsen af PLC kommunikation.

PLC anlæg idriftsæt/fejlf og identifikationssystem

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44644 - PLC anlæg idriftsæt/fejlf og identifikationssystem

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne idriftsætte, programmere, fejlsøge og fejlrette på PLC styrede anlæg indeholdende vision- og identifikationssystemer.

Beskrivelse: Deltageren kan afprøve og idriftsætte et PLC styret anlæg, foretage ændringer og tilpasninger vha. PC baseret programmeringsudstyr, og dokumentere disse forandringer.

Deltageren kender til anvendelsen af typiske vision- og identifikationssystemer på automatiske produktionsanlæg og kan afprøve og idriftsætte et vision- og identifikationssystem bla. ved at justere kamera eller følere for korrekt aftastning af et emne.

Deltageren kan anvende operatørpaneler i forbindelse med fejlfinding og reparation, og opnår viden om bussystemers anvendelse i industriel kommunikation på automatiske anlæg.

Fagnummer: 44644 PLC anlæg idriftsæt/fejlf og identifikationssystem Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50