Datakommunikation___Sikkerhed_undergruppe

Pc-bruger, hardwareopgradering og tilslutning

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltageren foretage elementær opgradering af en arbejdsplads pc, som isætning og udskiftning af standarddele som eks. harddisk, ram og videokort med tilhørende opsætning. Endvidere kan deltageren foretage tilslutning af eksterne enheder som eks. printer og trådløse netværksenheder med evt. tilhørende opsætning, samt tilslutte og foretage simpel opsætning af en netværksenhed i forhold til en bredbåndsforbindelse.

Pc-bruger, hardwareopgradering og tilslutning

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45702 - Pc-bruger, hardwareopgradering og tilslutning

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til AMU målgruppen, dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauer.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage elementær opgradering af en arbejdsplads pc, som isætning og udskiftning af standarddele som eks. harddisk, ram og videokort med tilhørende opsætning. Endvidere kan deltageren foretage tilslutning af eksterne enheder som eks. printer og trådløse netværksenheder med evt. tilhørende opsætning, samt tilslutte og foretage simpel opsætning af en netværksenhed i forhold til en bredbåndsforbindelse.

Fagnummer: 45702 Pc-bruger, hardwareopgradering og tilslutning Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.402,20