Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Menuvejledning ved gæstebetjening

Kort fortalt

Uddannelsen giver kompetence at sammensætte menuer ud fra virksomhedens sortiment ud fra viden om sensorik og de mest anvendte tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer. Deltageren kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved sammensætning af menuer og kan gæstebetjene ved menuvalg og vejlede gæsten i valget af velegnede drikkevarer.

Menuvejledning ved gæstebetjening

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne fleksible kurser i Hotel og Restaurant i FHC
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og Restaurant
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
2 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
43734 - Menuvejledning ved gæstebetjening

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig primært mod ikke-faglærte medarbejdere, som er beskæftiget med gæstebetjening og menuvejledning inden for hotel- og restaurantvirksomhed.

Beskrivelse: - Du kan tage hensyn til anledning, sundhed, diæter, kultur og religion ved
sammensætning af menuer.
- Du kan gæstebetjene ved menuvalg og har viden om smag og tilberedning
af retterne på menuen.
- Du kan ved servering af dagens anretninger og måltider vejlede og betjene
gæsten i valget af egnede drikkevarer.
- Du kan modtage og afgive ordre på bestillinger.

Fagnummer: 43734 Menuvejledning ved gæstebetjening Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 402,00 Uden for målgruppe: DKK 2.087,55