F__devareindustri_undergruppe(2)

Maskinbetjening i fiskeindustrien

Kort fortalt

Du lærer at betjene maskiner i fiskeindustrien med henblik på optimal udnyttelse af produktionsudstyr.

Maskinbetjening i fiskeindustrien

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48498 - Maskinbetjening i fiskeindustrien

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte personer har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der arbejdes med forarbejdning af fisk.

Beskrivelse: Efter gennemført uddannelse kan deltageren betjene vægtudstyr og gængse maskiner i fiskeindustrien i relation til afskæring af hoved, filetering, flækning, afskinding, trimning og forædling. Deltageren kan medvirke til sikring af en optimal udnyttelse af produktionsudstyret på baggrund af viden om produktionsflowet i fiskeindustrien, vandforbrug og energiforbrug samt driftsøkonomi i relation til den anvendte teknologi. Deltageren kan desuden medvirke ved risikoanalyser af kritiske kontrolpunkter i produktionen på baggrund af viden om GMP- og HACCP-principperne.

Fagnummer: 48498 Maskinbetjening i fiskeindustrien Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 5.390,50