Fleksible_f__devarer_undergruppe

Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.

Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.

Løbende optag
01-09-2025 til 04-09-2025
Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
01-09-2025 til 04-09-2025
Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
01-09-2025 til 04-09-2025
Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Bemærk, der er kun åbent mandag til torsdag.

Deadline for tilmelding er 3 hverdage før start.

Fleksible Fødevarer kurser FHC tilbyder fødevare AMU kurser, når du har brug for det. Du arbejder selvstændigt, men med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser. Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet. Du vil ikke opleve, at kurset bliver aflyst, men vi kan være nødt til at tilbyde dig andre datoer, som passer dig, hvis kurset er fyldt op. Alle kurserne kan bookes og splittes op efter behov og vi hjælper dig gerne med tilrettelæggelse af dette. Har du et ønske om et kursus, der ikke er beskrevet, så hører vi også gerne fra dig.

Faget kan være prøvebelagt.
Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
20838 - Desserter og kager for gastronomer

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer der ønsker at arbejde med kager og desserter på restauranten.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive de mest forekommende kager og desserter.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille de mest forekommende kager og desserter.
At fremstille pyntning og dekorering til kager og desserter.
At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 20838 Desserter og kager for gastronomer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90
47620 - Sæson- og temaprodukter i bagerier

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter i bagerier, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltageren kan planlægge og udføre produktion og produktudvikling samt prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.

Fagnummer: 47620 Sæson- og temaprodukter i bagerier Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60