IP Telefoni, konfigurering på netværk

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltageren installere og sammenkoble IP telefoni og dataudstyr,foretage opkald og overføre data internt og eksternt, samt diagnosticere datatransmission ved hjælp af en protokolanalysator. Deltageren kan foretage konfiguration af IP telefoniudstyr, vurdere samtalekvalitet og foretage modifikation samt implementere QoS (Quality af Services) i et netværk.

IP Telefoni, konfigurering på netværk
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelse henvender sig til teknikere, der er eller har været beskæftiget med data- og telekommunikationssystemer, og som skal kunne foretage installation, sammenkobling og konfiguration af et IP telefonisystem.

Beskrivelse: Deltageren kan på et netværk installere, sammenkoble og konfigurere IP telefoniudstyr og foretage opkald med overførsel af data internt og eksternt, samt diagnosticere datatransmission ved hjælp af en protokolanalysator.
Deltageren kan, ved konfigurering af IP telefoniudstyr, vurdere samtalekvalitet og herudfra foretage nødvendige modifikationer af IP konfigurationen samt kan implementere QoS (Quality of Services) i et netværk.

Fagnummer: 44925 IP Telefoni, konfigurering på netværk Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 4.313,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 4.313,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik