Datakommunikation___Sikkerhed_undergruppe

IP Telefoni, konfigurering på netværk

Kort fortalt

Efter gennemført uddannelse kan deltageren installere og sammenkoble IP telefoni og dataudstyr,foretage opkald og overføre data internt og eksternt, samt diagnosticere datatransmission ved hjælp af en protokolanalysator. Deltageren kan foretage konfiguration af IP telefoniudstyr, vurdere samtalekvalitet og foretage modifikation samt implementere QoS (Quality af Services) i et netværk.

IP Telefoni, konfigurering på netværk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
44925 - IP Telefoni, konfigurering på netværk

Målgruppe: Uddannelse henvender sig til teknikere, der er eller har været beskæftiget med data- og telekommunikationssystemer, og som skal kunne foretage installation, sammenkobling og konfiguration af et IP telefonisystem.

Beskrivelse: Deltageren kan på et netværk installere, sammenkoble og konfigurere IP telefoniudstyr og foretage opkald med overførsel af data internt og eksternt, samt diagnosticere datatransmission ved hjælp af en protokolanalysator.
Deltageren kan, ved konfigurering af IP telefoniudstyr, vurdere samtalekvalitet og herudfra foretage nødvendige modifikationer af IP konfigurationen samt kan implementere QoS (Quality of Services) i et netværk.

Fagnummer: 44925 IP Telefoni, konfigurering på netværk Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50