Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at begrænse risikoen for smittespredning ved forskellige serveringsformer i restauranter. Du lærer at tage hensyn til hygiejne og smittespredning, når du klargør lokaler og dækker bord. Du kan formidle de nødvendige retningslinjer for gæsterne.

Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og service.

Beskrivelse: Du kan:
- Begrænse risiko for smittespredningen i de arbejdsgange, der er ved forskellige serveringsformer. I den forbindelse kan du forklare om hygiejnefokuseret planlægning og gennemførelse af servering af mad og drikkevarer
- Opdække med fokus på gældende retningslinjer. I den forbindelse kan du formidle gældende retningslinjer
- Identificere og begrænse risiko for smittespredning i restauranten. I den forbindelse kan du finde informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredning

Fagnummer: 49781 Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 811,40
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 811,40
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik