Grill - åben ild i restauranten

Kort fortalt

Kurset giver kompetencer til at udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten, og lave velegnet marinering. Deltageren vil kunne anvende den bedst egnede tilberedningsmetode og -teknik i forhold til grilltype og brændselsform og samtidig opretholde god fødevarehygiejne og sikkerhed. Kurset giver redskaber til at gå i dialog med gæsten og sammen skabe en positiv helhedsoplevelse

Grill - åben ild i restauranten
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling og tilberedning af mad på åben grill i restaurant blandt gæster.

Beskrivelse: Deltageren kan:
udvikle retter, der kan tilberedes på åben grill blandt gæster i restauranten.
anvende den bedste tilberedningsteknik og -metode i forhold til den valgte grill og brændselsform.
opretholde krav til fødevarehygiejne og sikkerhed under tilberedning på åben grill blandt restaurantens gæster.
anvende viden om marinader, rubs og aromaer til at lave velegnet marinering med fokus på marinadens sensoriske egenskaber.
gå i dialog med gæsten om den tilberedte mad på grill og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.

Fagnummer: 48434 Grill - åben ild i restauranten Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik