Fejlfinding/idriftsætning på komplekse PLC anlæg

Kort fortalt

Deltageren kan systematisk fejlfinde og fejlrette på komplekse industrielle PLC styrede anlæg, som indeholder vision/identifikationssystemer, operatørinterface (HMI) og buskommunikation, herunder anvende de diagnosticeringsmuligheder, der findes på anlægget samt i det anvendte programmeringssoftware. Deltageren kan anvende og ajourføre dokumentationen for anlægget.

Fejlfinding/idriftsætning på komplekse PLC anlæg
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne idriftsætte, fejlsøge og fejlrette på komplekse PLC styrede anlæg indeholdende vision/identifikationssystemer, operatørinterface (HMI) og buskommunikation.

Beskrivelse: Deltageren kan fejlfinde og fejlrette på komplekse industrielle PLC styrede anlæg, som indeholder vision/identifikationssystemer, operatørinterface (HMI) og buskommunikation samt anvende de diagnosticeringsmuligheder, der findes på anlæggets programmeringssoftware.

Deltageren kan anvende en systematisk fremgangsmåde i fejlfindingen og føre en logbog for anlægget over de typiske fejl, der opstår på et automatisk anlæg og kan anvende relevant dokumentation i forbindelse med fejlfinding og reparation, samt foretage ajourføring af dokumentationen m.h.t. ændringer og tilpasninger på anlægget.

Fagnummer: 44645 Fejlfinding/idriftsætning på komplekse PLC anlæg Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.731,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.731,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik