Bager_konditor_undergruppe

Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille et bredt sortiment inden for klassiske/europæiske is og isdesserter samt formidle information om allegene ingredienser i en given isproduktion. Deltageren kan sammensætte råvarer i isen, så den ønskede smag, konsistens og egenskab fremkommer samt anvende metoder til kvalitetssikring af isprodukter ved opbevaring og servering.

Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48207 - Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), som ønsker at bygge videre på grundlæggende kompetencer i produktionsteknikker, smagsudvikling og kvalitetssikring i forhold til fremstilling af is.Det forudsættes, at deltageren enten har gennemført AMU-kurset 48036 Erhvervsproduktion af iscremer, parfait og sorbet eller har tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltageren kan:
fremstille klassiske/europæiske is og isdesserter
arbejde med forskellige produktionsteknikker ved fremstilling af is og isdesserter
formidle information om allegene ingredienser i en given isproduktion til fødevareintolerante forbrugere
sammensætte råvarer i isen, så den ønskede smag, konsistens og egenskab fremkommer
anvende metoder til kvalitetssikring af isprodukter, så egenskaberne i isen bevares ved opbevaring, transport og servering

Fagnummer: 48207 Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60