Diæter ved velfærdssygdomme

Kort fortalt

Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. Du kan endvidere anvende specialprodukter i forhold til diæten. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til diabetes, hjertekarsygdomme, energireduceret kost.

Diæter ved velfærdssygdomme
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner.
Anvende specialprodukter i forhold til diæten.

Kursets kompetencer kan opnås i forhold til følgende emner:
___ Diabetes
___ Hjertekarsygdomme
___ Energireduceret kost

Fagnummer: 48790 Diæter ved velfærdssygdomme Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10