Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Danske egnsretter

Kort fortalt

Du kan planlægge, fremstille, forfine og præsentere typiske danske egnsretter ud fra viden om råvarer, dansk madkultur og kulinariske traditioner.

Danske egnsretter

29-04-2024
Danske egnsretter
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
2 dage Daghold
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Hotel- og Restaurantkurser - april 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
4 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
48834 - Danske egnsretter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om dansk madkultur planlægge, fremstille og forfine typiske danske egnsretter.
Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
Præsentere den tilberedte mad og skabe en positiv helhedsoplevelse sammen med gæsten.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.

Fagnummer: 48834 Danske egnsretter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60