Fleksible_f__devarer_undergruppe

Brødkurser - august 2024

Brødkurser - august 2024

Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Det pågældende kursus udbydes som udgangspunkt i Slagelse. Her foregår undervisningen på hele hold eller sammen med andre typer af kurser. Dette er for at få afviklet og tilgodeset så mange eftersprøgsler som overhoved muligt og begrænse antallet af aflysninger ved for få tilmeldinger.
Udover det, så har vi ved for få tilmeldinger samtidig en anden mulighed for at gennemføre lige præcis det kursus, som du ønsker ved at afvikle det i vores Food and Hospitality Center (FHC) i Roskilde.  
Her arbejdes selvstændigt, men med en underviser som facilitator.
Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser. Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet.
Alle kurserne kan bookes og splittes op efter behov og vi hjælper dig gerne
med tilrettelæggelse af dette.

Faget kan være prøvebelagt.
Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
49448 - Brød med surdej

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.
Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.
Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

Fagnummer: 49448 Brød med surdej Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
40781 - Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer og produkter under hensyntagen til deres sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter.

Deltageren kan fremstille dej samt bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Fagnummer: 40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
45609 - Europæiske brødtyper og produktudvikling

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan producere europæiske specialiteter inden for madbrød og stykbrød med anvendelse af langtids- og koldhævning, surdej og hævestykker. Deltageren kan beherske produktions- og forarbejdningsteknikker for deje med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Endvidere kan deltageren anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90
47404 - Signaturbrød

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte og ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød.

Beskrivelse: Deltageren forstår formålet med og princippet bag at udvikle et signaturbrød, der kan profilere en bagerivirksomhed. Deltageren kan inddrage råvarer, naturen, historien og arkitekturen i et lokalområde som inspirationskilde til at udvikle og fremstille et signaturbrød. Deltageren kan anvende traditionelle som nye teknikker inden for brødbagning til at fremstille et signaturbrød i en ny udformning, fritstående eller i forme. Deltageren kan udvikle og fremstille et indbydende signaturbrød under hensyntagen til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter.

Fagnummer: 47404 Signaturbrød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60