Fleksible_f__devarer_undergruppe

Brød kurser forår 2025 - april

Brød kurser forår 2025 - april

Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Bemærk, der er kun åbent mandag til torsdag.

Deadline for tilmelding er 3 hverdage før start.

Fleksible Fødevarer kurser FHC tilbyder fødevare AMU kurser, når du har brug for det. Du arbejder selvstændigt, men med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser. Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet. Du vil ikke opleve, at kurset bliver aflyst, men vi kan være nødt til at tilbyde dig andre datoer, som passer dig, hvis kurset er fyldt op. Alle kurserne kan bookes og splittes op efter behov og vi hjælper dig gerne med tilrettelæggelse af dette. Har du et ønske om et kursus, der ikke er beskrevet, så hører vi også gerne fra dig.

Faget kan være prøvebelagt.
Har du læse-/skrive udfordringer?
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren snarest muligt inden kursusstart.
Info om fag
49448 - Brød med surdej

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.
Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.
Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

Fagnummer: 49448 Brød med surdej Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60
45609 - Europæiske brødtyper og produktudvikling

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan producere europæiske specialiteter inden for madbrød og stykbrød med anvendelse af langtids- og koldhævning, surdej og hævestykker. Deltageren kan beherske produktions- og forarbejdningsteknikker for deje med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Endvidere kan deltageren anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90