Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

Kort fortalt

Deltageren kan på baggrund af kendskab til restaurationsloven medvirke til at sikre, at virksomheder i restaurationsbranchen efterlever lovens regler i forhold til driften og indgå i ligeværdig dialog med relevante myndigheder.

Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46539 - Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med administration i forbindelse med alkoholbevillinger, næringsbreve og lign.

Beskrivelse: Du kan bruge reglerne i restaurationsloven og deraf afledte brancherelevant lovgivning om næringsbreve, alkoholbevillinger, åbningstider, udskænkningen af alkoholholdige drikkevarer, lejlighedstilladelser m.v.. Du kan varetage ansøgningsprocedurer for virksomheden og du kan skabe en ligeværdig dialog mellem virksomheden i hotel - og restaurationsbranchen og myndighederne.

Fagnummer: 46539 Branchejura/myndighedskrav i restaurationsbranchen Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 900,75