Barista-, kaffe- og theoplevelser

Kort fortalt

Du kan fremstille indbydende kaffe, te og kakao ved forskellige metoder og vejlede gæster i deres valg af varme drikke. Du kan yderligere kvalitetsbedømme kaffe-, te og kakaotyper samt betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille disse.

Barista-, kaffe- og theoplevelser
27-04-2022
Barista-, kaffe- og theoplevelser
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
3 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.

Beskrivelse: Du kan:
- Fremstille kaffe, te, kakao ved hjælp af traditionelle og moderne metoder.
- Vejlede gæster i deres valg af varme drikke ud fra produktets egenskaber.
- Kvalitetsbedømme forskellige kaffe-, te- og kakaotyper ud fra deres oprindelse og forarbejdning samt konventionelle og økologiske dyrkningsmetoder.
- Betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke.

Fagnummer: 48866 Barista-, kaffe- og theoplevelser Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.974,20
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.974,20
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik