Anretningsteknik til retter og menuer

Kort fortalt

Du kan portionere og anvende anretningsteknikker og anretningsformer, fx tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Anretningsteknik til retter og menuer
02-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
07-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
09-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
14-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
16-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
21-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
23-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
28-03-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
5 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer.
Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Fagnummer: 48813 Anretningsteknik til retter og menuer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40