Anretningsteknik til retter og menuer

Kort fortalt

Du kan portionere og anvende anretningsteknikker og anretningsformer, fx tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Anretningsteknik til retter og menuer
15-11-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
17-11-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
22-11-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
24-11-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
29-11-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
01-12-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
06-12-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
08-12-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
13-12-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
15-12-2021
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
05-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
10-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
12-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
17-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
19-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
24-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
26-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
31-01-2022
Anretningsteknik til retter og menuer
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
15 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer.
Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Fagnummer: 48813 Anretningsteknik til retter og menuer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.370,10
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik