business_og_ledelse_hovedgruppe

Bliv faglært indenfor Detailbranchen - Digitalt Turboforløb

Bliv faglært indenfor Detailbranchen - Digitalt Turboforløb

Løbende optag
Bliv faglært indenfor detailbranchen - Digitalt Turboforløb
Zealand Business College
Daghold

Kursusinformation

Du kan gå fra ufaglært til faglært indenfor detailbranchen med en EUV turboforløb på ca. 3 måneder

En EUV er en Erhvervsuddannelse for Voksne, rettet mod dig på 25 år og derover. Det er et målrettet uddannelsesforløb, hvor du opnår kompetencer til erhvervslivet.

Adgangskravene er, at du skal være fyldt 25 år og mindst have 2 års relevant erhvervserfaring, og være vurderet som EUV1.

Dit turboforløb

Dit uddannelsesforløb afhænger af din erfaring fra tidligere arbejde og uddannelse. Det er altså det, du har med i bagagen, der afgør indhold og varighed.

Du får først lavet en Realkompetencevurdering (RKV), der klarlægger dine realkompetencer, dvs. dine tidligere uddannelses- og erhvervserfaringer. Herefter udarbejdes din RKV-plan og evt. en uddannelsesplan, som beskriver hvilke moduler du skal tage. Du kan tilmelde dig RKV her.

Har du mindst 2 års relevant erhvervserfaring – opnået inde for de seneste 5 år – er du måske allerede klar til at tage detailuddannelsen uden profil.

Når du har gennemført uddannelsesforløbet, afslutter du det med en fagprøve og en eksamen, som bevis på at du har gennemført uddannelsen på almindelige vilkår og dermed er faglært.

Det er vigtigt, at du har kontakt og adgang til en virksomhed, som du kan bruge som case til din fagprøve.

Uddannelsesforløbet

Selve uddannelsesforløbet kan du tage i ZBC's Digitale Læringscentre i Køge, Næstved, Roskilde eller Slagelse. Der er løbende tilmelding, og undervisningen foregår mandag til fredag fra kl. 08.00 til 15.30. Du kan også vælge at tage forløbet som online fjernundervisning, med mulighed for online eksamen.

Eksamen ligger ca. 4 gange om året, og vi tilpasser dit undervisningsforløb, så du afslutter op mod en af eksamensdatoerne.

Når du tager uddannelsen EUV Kontor i vores Digitale Læringscentre arbejder du med digitalt selvinstruerende undervisningsmateriale i dit eget tempo, og på det niveau, du ønsker.

Et forløb kan fx være

Obligatoriske specialefagsuger

  • Modul 1 – Salgsassistent del 1 à 3 uger
  • Modul 2 – Salgsassistent del 2 à 3 uger

Valgfrie specialefagsuger, men ikke et krav

  • Iværksætteri

ZBC’s Digitale Læringscentre

De Digitale Læringscentre fungerer som et åbent værksted. Det betyder, at du kan komme på kursus, når det passer ind i din hverdag. Hvis du bedst kan afse tid til kursus mandage og torsdage, er det det, vi aftaler. Eller måske er bedst i en bestemt uge?

Der er undervisning mandag – fredag fra 8.00 til 15.30 og uafhængigt af hold. Du får mulighed for at fordybe dig, når der er behov for det, og der er altid mindst én underviser til stede til at vejlede dig.

Har du ikke mulighed for at komme til en af vores byer i dagtimerne, kan du tage en lang række af fagene som online fjernundervisning. Det betyder, at du fx kan tage dem hjemmefra om aftenen, og får du brug for hjælp, kan du skrive til underviseren, så svarer han dig næste dag i vores åbningstid.

Du vil møde et team bestående af flere forskellige undervisere med forskellige kompetencer og med forskellige tilgange til læring. Men alle har én ting til fælles; nemlig at give dig så god en oplevelse som mulig samt skabe de bedst mulige rammer for dig.

Læs mere om Digitalt Læringscenter og de mange muligheder HER