Rørlægger & Kloakmester

Vi oplever løbende klimaændringer, og det er derfor vigtigt, at vi både nytænker og forbedrer vores drænings- og kloakforhold.
Hos ZBC klæder vi dig på med rørlægger- og kloakmesteruddannelsen; begge uddannelser som traditionelle forløb, men kloakmesteruddannelsen kører også som split-forløb, ofte de sidste dage på ugen. Det betyder, at du kan arbejde de første dage i ugen, og gå på uddannelse primært om fredagen.
Kloakmesterforløbet består af nedenstående moduler (listet i rækkefølge), du kommer direkte til holdene ved at klikke på overskrifterne
 
Kloakmesteruddannelsen - Miljødelen 
Første undervisningsdag er fredag den 16. august - sidste undervisningsdag 20. december 2024

Kloakmesteruddannelsen - Teoridelen
 
Første undervisningsdag er fredag den 3. januar 2025 - sidste undervisningsdag er den 29, april 2025 (her er undervisningsdage udover fredage)

Kloakmesteruddannelsen - Praktikdelen (10 dage)
Undervisningen kører alle hverdage

Du kan læse mere om uddannelsen i vores brochure her.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores virksomhedskonsulent Heidi Davidsen på tlf. 4133 4831 eller e-mail: heda@zbc.dk 

BEMÆRK! Inden du begynder på kloakmesteruddannelsen, skal du have gennemgået og bestået forløbene nivellering og rørlægger. 

Når du klikker på fagene, kommer du direkte ind på holdbeskrivelserne på vores kursusside. Her finder du de konkrete undervisningsdage under "læs mere", og du har også mulighed for at tilmelde dig: