Husk mundbind og coronapas

Nuværende krav gør sig gældende: Husk mundbind og gyldigt digitalt coronapas

COVID -19, og særligt den nye variant Omikron – spreder sig med stigende hast

For at begrænse smittespredningen bliver der indført nye restriktioner på ungdomsuddannelserne. Det betyder at alle på ZBC skal finde mundbind eller visir frem igen. Restriktionerne er som følger:

  • Krav om mundbind eller visir for elever, kursister, besøgende og medarbejdere på ungdoms- og voksenuddannelser, når de bevæger sig rundt på ZBC, og opholder sig på fællesarealer eller når der spises eller drikkes.
  • Der er ikke krav om brug af mundbind og visir for elever, kursister og medarbejdere i forbindelse med undervisning, der foregår inde i værksteder, faglokaler eller ved eksamen/prøver.
  • Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, hvis medarbejderen opholder sig i et aflukket rum eller bag en afskærmning, hvortil elever, kursister og besøgende ikke har adgang.

Opfordring til to ugentlige tests 
Der er fra myndighedernes side en opfordring til at blive testet to gange om ugen for alle elever, kursister og deltagere samt medarbejdere på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner, dvs. også elever, kursister og deltagere samt medarbejdere der er vaccinerede eller tidligere smittede og dermed har et gyldigt digitalt coronapas. Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.