Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Kort fortalt

Du kan med baggrund i ledelseserfaringer udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion samt planlægge og lede denne forandringsproces. På baggrund af indførelsen af økologi kan du endvidere udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne.

Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48777 - Strategi for indførelse af økologi i madproduktion

Målgruppe: Ledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Beskrivelse: Du kan:
- Udarbejde en plan for indførelse af økologi i en madproduktion.
- Planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af økologi.
- Udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved
indførelse af økologisk køkkendrift.

Fagnummer: 48777 Strategi for indførelse af økologi i madproduktion Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90