Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Sensorik for begyndere

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede, pynte og anrettet måltider på en måde, som virker appetitvækkende og giver sensorisk mening.

Sensorik for begyndere

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20870 - Sensorik for begyndere

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder eller ønsker at arbejde med sensorik i et storkøkken eller lign. Det er muligt at tage kurset "20871 Sensorisk analyse" efterfølgende.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive, hvordan pyntning af måltider kan virke som appetitvækker og salgsparameter.
At forklare sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At pynte måltider, så det sensorisk giver mening.
At tilberede og anrette måltider så det sensorisk giver mening.

Fagnummer: 20870 Sensorik for begyndere Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90